Deprecated: Required parameter $hierarchical follows optional parameter $post_type_name in /customers/c/1/2/poseidonseafood.dk/httpd.www/wp-content/plugins/be-portfolio-post/custom-post-types/taxonomy.class.php on line 32 Vi tilbyder | Poseidon Seafood ApS
Vælg en side

 

Alt godt fra havet….

Poseidon Seafood er specialiseret i at levere fisk og skaldyr af højeste kvalitet til kantiner, institutioner, catering samt restaurationsbranchen. 

Vores produkter kommer fra de bedste leverandører i Danmark og hele verden, vi vil altid bestræbe os på at imødekomme jeres ønsker – også selvom det er råvarer, vi normalt ikke fører. Det er vigtigt for os, at begge parter går fra handlen med et smil på læben. 

Vi har et bredt sortiment og vi levere alt inden for frisk, køle og frossen fisk samt tilbyder vi, at friskpanere og portionstilpasse jeres køb, alt efter jeres ønsker og behov. Yderligere leverer vi de bedste råvarer inden for skaldyr og røgede/gravede produkter. Vi tilbyder også et stort udvalg af forarbejdede produkter som fx.: Rejer i lage, patéer, fiskefars, fiskefrikadeller, sildeprodukter og meget mere.

Frisk fisk

Hos Poseidon Seafood har vi et stort udvalg inden for frisk fisk. Vi handler dagligt på auktion og leverer dag til dag, den friske fisk du har bestilt. Vi tilbyder alt fra lækre østers, almindelige rødspætter, flot orangefarvet laks, luksus kaviar, pighvar, sommerens stenbiderrogn til fjordrejer, danske blåmuslinger og meget mere. Vi går højt op i kvalitet og går langt, for at sikre du modtager det kvalitetsprodukt du har bestilt.

Laks
Laks

(Ostrea edulis)

/hel – fileteret – udskåret

Højsæson: juni-aug

Laksen også kaldet atlantisk laks eller østersølaks afhængigt af levested, forekommer normalt op til 120 cm, men kan også blive helt op til 150 cm lang. Størstedelen af den laks du finder i detailhandlen i dag, er opdrættet laks, som oftest opdrættes på Færøerne, i Norge, i Skotland og i Chile. Laksen er en populær spisefisk med lyserødt fast kød. Vi tilbyder laksen både som hel, fileteret eller udskåret. Den er velegnet både røget, marineret, grillet og stegt. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Østers
Østers

(Ostrea edulis)

/hel

Højsæson: marts-maj, sept-dec

Friske østers er en luksus delikatesse og yderst sunde. De er blevet populære i den gastronomiske madlavning og findes blandt mange af de bedste restauranter i Danmark. De spises oftes rå, men kan også anbefales gratineret. Du kan finde opskrifter på østers her.

Rødspætte
Rødspætte

(Pleuronectes Platessa)

/flået – filet

Højsæson: aug-okt

Rødspætten er en fladfisk og kan blive op til 100 cm, den lever i store dele af de danske farvande. Rødspætten er en god spisefisk og kan tilberedes på flere forskellige måder, vi tilbyder den leveret som flået eller som filet. Den kan steges, koges, fritures, tørres eller røges. Du kan finde opskrifter på rødspætten her.

Skrubbe
Skrubbe

(Plastichthys Flesus)

/flået – filet

Højsæson:  sept-nov

Skrubben er i familien med fladfisken. Kødet er dog løsere og grovere end rødspættens. Det er en mager fisk og den er bedst i sæson om efteråret. Vi tilbyder den flået og som filet ligesom rødspætten og du kan finde opskrifter på fisken her.

Ising
Ising

(Limanda Limanda)

/filet

Højsæson: hele året

Frisk ising er en fladfisk som ligner skrubben og rødspætten, den er bare tyndere og noget mindre. Smagen minder meget om rødspættens og begge har en let sødelig smag. Vi tilbyder den som filet. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Rødtunge
Rødtunge

(Microstomus Kitt)

/flået – filet

Højsæson: okt-nov

Rødtungen er en fladfisk i familie med flynden. Det er en mager fisk og meget smagfuld og rødtungen er derfor en del dyre end rødspætten. Dens kød er hvidt og sødligt. Den er god som kogt, stegt eller dampet og vi tilbyder den både som filet eller flået. Du kan finde opskrifter på rødtungen her.

Skæring
Skæring

(Glyptocephalus Cynoglossus)

/flået hel – filet

Højsæson: sept-nov

Skæring Skrubben er i familien med fladfisken. Kødet er løsere og grovere end rødspættens. Det er en mager fisk og er bedst i sæson om efteråret. Vi tilbyder den flået og som filet ligesom rødspætten og du kan finde opskrifter på fisken her.

Slethvar
Slethvar

(Scophthalmus Rhombus)

/flået – filet

Højsæson: sept-dec

Frisk slethvar er en fladfisk som er i familie med pighvarren. Slethvarren er en fed fisk, med hvidt og smagende fast kød. Vi tilbyder slethvarren flået og som filet og den kan spises ligesom de andre faldfisk, stegt, kogt, grillet eller dampet. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Søtunge
Søtunge

(Solea Solea)

/flået – filet

Højsæson: april-juni, okt-nov

Søtungen er en fladfisk og kaldes også for gråtunge. Den kan blive op til 60 cm og er en mild, sød og smagende fisk. Vi tilbyder den som filet og flået. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Torsk
Torsk

(Gadus morhua)

/filet – kæber – loin – hele – rogn

Højsæson: sept-feb

Torsken er udbredt i det østlige Atlanterhav og Nordsøen. Det er en fisk som er i sæson hele året og har stor betydning for fiskeriet. Torsken er en mager fisk med hvidt og saftigt kød. Vi tilbyder den som filet, i haler, kæber, loin, hel, eller som rogn. Du kan finder opskrifter på fisken her.

Brosme
Brosme

(Brosme Brosme)

/filet

Højsæson: hele året

Brosmen er en torskefisk og kan blive op til 120 cm lang. Det er en god spisefisk og smager meget som torsken med fast hvidt kød. Den kan tilberedes som kogt, dampet eller stegt. Vi tilbyder den som filet og du kan finder opskrifter på fisken her.

Lange
Lange

(Molva Molva)

/hel – filet

Højsæson: okt-jan

Lange er en lang slank fisk, som kan blive op til 2 m lang. Den er i sæson hele året, men spisekvaliteten er bedst i slutningen af efteråret og vinteren. Det er en fremragende spisefisk med hvidt magert og fast kød. Vi tilbyder den hel og som filet. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Mørksej
Mørksej

(Pollachius Virens)

/hel – filet – haler

Højsæson: juni-dec

Mørksejen er en torskefisk, som også kaldes for sejen eller gråsejen. Den kan bliver op til 60-70 cm lang. Det er en torskefisk, men kødet er blødere og finere end torskens. Vi tilbyder den i hel, filter eller haler. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Kuller
Kuller

(Melanogrammus Aeglefinus)

/hel – filet

Højsæson:

Kuller er i familie med torsken og en vigtigt spisefisk. Den kan blive op til 1 m lang. Den er i sæson hele året, men kvaliteten er bedst i månederne sept – nov. Kulleren kan sagtens erstattes med torsken, fordi kødet minder meget om hinanden, dog kan kulleren forekommer lidt mere tør. Den kan tilberedes som kogt, dampet, eller stegt. Vi tilbyder kuller som hel eller som filet. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Havkat
Havkat

(Anarhichas Lupus)

/flået – filet

Højsæson:

Havkatten kan blive op til 125 cm lang og er i sæson det meste af året, dog findes kvaliteten bedst i månederne april- juni. Det er en fed fisk med hvidt fast kød og den kan dampes, steges eller grilles. Vi tilbyder den som flået eller i filet. Du kan finder opskrifter på fisken her.

Helleflynder
Helleflynder

(Hippoglossus hippoglossus)

/hel – filet

Højsæson: jan og aug

Helleflynderen er i sæson hele året, dog ligger højsæsonen i januar og august. Det er den største fisk inden for gruppen fladfisk og helleflynderen er også blandt de bedste spisefisk, derfor ligger fisken i den dyre ende. Kødet er hvidt og velsmagende og vi tilbyder flynderen som hel og filet.

Rødfisk
Rødfisk

(Sebastes marinus)

/hel – filet

Højsæson: hele året

Rødfisken er i sæson og tilgængelig hele året. Den findes i mange forskellige arter, vi tilbyder den hel og i filet. Rødfisken er en skøn spisefisk og dens kød har en flot rosafarve, som bliver hvid når den tilberedes. Du kan finder opskrifter på fisken her.

Kulmule
Kulmule

(Merluccius merluccius)

/hel – filet

Højsæson: hele året

Kulmulen er en torskefisk og er i sæson og tilgængelig hele året. Det er en rovfisk og den er i art med torskefisken. Kulmulens kød er hvidt og mild i smagen og kan sagtens erstattes af torsken. I sydeuropa anses kulmulen som en af de bedste spisefisk. Du kan finder opskrifter på fisken her.

Sandart
Sandart

(Sander lucioperca)

/hel – filet

Højsæson: hele året

Sandarten er en ferskvandsfisk, den er slank i udseende med svage sorte striber. Den er i sæson hele året. Sandarten kan anvendes, som flere andre fisk, stegt, grillet eller dampede. Du kan finde opskrift på sandarten her.

Stenbiderrogn
Stenbiderrogn

(Cyclopterus lumpus)

/renset – urenset

Højsæson: jan-maj

Frisk stenbiderrogn kaldes for dansk kaviar og er mere specifik æg fra fisk. Det er blevet en lækker og delikat spise og anvendes oftes på blinis. Vi leverer det renset og urenset. Du kan finde opskrifter på rognen her.

Jomfruhummer
Jomfruhummer

(Nephrops norvegicus)

/hele

Højsæson: aug-okt

Frisk jomfruhummer er en stor delikatesse og meget moderne i den dansk gastronomiske madlavning. Hummeren er røde og kødet er lækkert saftigt og fuld af vitaminer. De er perfekte til grillen eller ovnen med hvidløg og persille. Vi tilbyder jomfruhummer og haler. Du kan finde opskrifter på hummerne her.

Krabbeklør
Krabbeklør

()

/hele

Højsæson:
Friske krabbeklør er sommermenuens nr. 1. Kødet er fast hvidt saftigt med en sødlig smag. Det er en fantastisk spise og de er meget simple at tilberede. Vi tilbyder danske og friske krabbeklør. Du kan finde opskrifter på krabbeklør her.

Kammuslinger
Kammuslinger

(Aequipecten opercularis)

/med og uden skal

Højsæson: hele året

Friske kammuslinger er blevet en lækker spise og er et magert skaldyr fyldt med vitaminer. De bliver i høj grad brugt i den gastronomiske madlavning og tilfører en sødme til retten. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Fjordrejer
Fjordrejer

/

Højsæson: april-okt

Friske fjordrejer er en stor dansk spise delikatesse og en af sommermenuens nr. 1. Benyt dem til det helt store fiskebord eller server dem simple med lækker mayo og nemt tilbehør. Du kan finde opskrifter på fjordrejer her.

Hornfisk
Hornfisk

(Belone belone)

/hel – filet

Højsæson:  april-maj, aug-sep

Hornfisken er let at genkende på den lange tynde krop, den har hvidt kød og kendetegnes ved de grønne ben. Vi tilbyder fisken hel og i filet. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Forel
Forel

(Oncorhynchus mykiss)

/hel – filet

Højsæson:  aug-sept

Forellen er en laksefisk og forel bruges som en gastronomisk betegnelse for regnbueørred. Fisken er i sæson hele året, men spisekvaliteten er bedst i månederne aug-sept. Det er en halvfed fisk og kødet er fast og lyserødt. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Sild
Sild

(Clupea Harengus)

/hel – filet

Højsæson: hele året

Sild er en saltvandsfisk der lever i stimer. Det er en fisk, som er i sæson hele året, men især god om efteråret. Silden er også en populær spisefisk til flere højtider og kødet er lyst, fast og fedtholdigt. Vi tilbyder den som hele og i filet. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Ål
Ål

(Anguilla mossambica)

/hel – flået

Højsæson: juli-nov

Ål er en saltvands fisk med en lang nærmest slimet krop. Den er i sæson hele året, men spisekvaliteten topper fra juli-oktober. Ålen er en fed fisk med fast og mørktfarvet kød. De egner sig godt til at blive stegt eller røget. Vi tilbyder dem hele eller som flået. Du kan finder opskrifter på fisken her.

Rokkevinge
Rokkevinge

()

/hel

Højsæson: hele året

Rokkenvingen minder om hajfinnen i udseende og er en delikatesse. Hvis du vil prøve en anden gastronomisk oplevelse, så er kødet lækkert og kraftsmagende. Vi leverer friske rokkenvinger og du kan finde opskrifter på fisken her.

Hjertemuslinger
Hjertemuslinger

(Cerastoderma edule)

/hele med skal

Højsæson: hele året

Frisk hjertemuslinger er et must til den italienske pastaret Vongole og tilfører retten en fantastisk smag. De har en tyk, kraftig skal med en ribbet struktur. Skallerne er oftes hvide og brunlige og i sæson hele året. Du kan finde opskrifter på muslingerne her.

Blåmuslinger
Blåmuslinger

(Mytilus edulis)

/hele med skal

Højsæson: hele året

Blåmuslinger kan blive op til 10 cm store og er en fantastisk spise. De kendestegnes ved den sort-blå-violettes farve og ovale skaller, med en perlemorsglinsende inderside. De anvendes i dag i flere forskellige retter, fordi de er nemme at tilberede og anrette. De tilbydes også hermed på mange restauranter, både fordi de kan fremstå, som en lækker luksusmenu eller blot bruges til en flot hverdagsret. Vi leverer dem danske og friske, du kan finde opskrifter på muslingerne her.

Søsalat
Søsalat

/Spiseligt tang

Søsalat er spiseligt tang og hører under kategorien vild mad. Den friske søsalat plukkes i de danske fjorde og er meget anvendelig til fisk, hvor den bidrager med umami smag. Smagen er let saltet og giver derfor en god sammensætning til fisken.  

Hvilling
Hvilling

(Merlangius merlangus)

/hel – filet

Højsæson:  okt-dec

Hvilling er en torskefisk og er meget anvendelig til fiskefars og benyttes også i høj grad til fish and chips produkter i England og Frankrig. Fisken er i sæson hele året, men spisekvaliteten er bedst i månederne okt-dec. Kødet på fisken er velsmagende og blødt. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Pighvar
Pighvar

(psetta Maxima)

/hel – filet

Højsæson:  sept-dec

Pighvaren er i sæson hele året, men spisekvaliteten topper i månederen sept-dec. Pighvaren er en fladfisk og tilhører Scophthalmidae-familien, der blandt andet består af 9 forskellige arter. Pighvaren er en fantastisk spisefisk og har hvidt og fast velsmagende kød. Vi tilbyder den som hel og i filet. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Havørred
Havørred

(Salmo trutta)

/hel – filet

Højsæson: april-sept

Havørred høre under arten laksefisk og i sæson hele året, men kvaliteten topper i månederne april-sept. Den er en vandrefisk og minder om meget laksen. Ligesom den på kødets orangefarvet udseende ligner laksen, er de smagmæssigt også meget ens. Vi tilbyder den som hele og i filet. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Tun
Tun

(Thunnus)

/hel – filet

Højsæson:
Tunen tilhører makrelfamilien og har en glat strømlinet krop. De lever i tætte stimer og kan svømme meget hurtigt. Kødet på tunen er rosafarvet og er også blevet en populær spisefisk inden for sushi. Vi tilbyder frisk tun, hele eller i filet. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Hummer
Hummer

(Homarus gammarus)

/hele

Højsæson: sommeren

Frisk hummer er en delikatesse spise og er i højsæson om sommeren. Kødet er magert og hvidt og er utroligt sundt på vitaminer. Vi tilbyder danske og canadiske hummer. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Knivmuslinger
Knivmuslinger

(Solen vagina)

/hele med skal

Højsæson:

Frisk knivmuslinger kendestegnes ved deres lange tynde knivbladet skaller og er i familie med muslinger. De er gode at grille og nemme at tilberede og kødet har dejligt bid og en vis sødme. Du kan finde opskrifter på knivmuslingerne her.

Strandkrabber
Strandkrabber

(Carcinus maenas)

/hele med skal

Højsæson: hele året

Friske strandkrabber er en overset spise, de er rige på smag, men indeholder dog mindre kød, der skal derfor benyttes et større omfang af krabber, når de skal anvendes. Du kan finde opskrifter på krabben her.

Blæksprutte
Blæksprutte

/

Højsæson: hele året

Frisk blæksprutte er lidt mere specielt spise, men både i det spanske og vesteuropæiske køkken er de utrolige populære og anvendes oftes i tapas retter. Du kan finde opskrifter på blæksprutten her.

Fjæsing
Fjæsing

(Trachinus draco)

/hel -filet

Højsæson: hele året

Fjæsing er en saltvandsfisk og det er en pigfinnefisk, den kan genkendes ved dens blå, grøn eller gulbrune striber og pletter. Den er i sæson hele året, men spisekvaliteten er bedst om sommeren. Du kan finde opskrifter på fjæsing her.

Kølevare

Hos Poseidon Seafood har vi et stort udvalg af fisk på køl. Mange af råvarerne vi tilbyder er røgvarer, lige fra makrel, laks, sild, ål, stenbiderrogn til forskellige pateér. Røgvarer hos Poseidon Seafood kommer fra danske eller udenlandske leverandører og de røges i stenovn og giver fisken en let røget smag. Røgningen sikrer hermed også fisken en længere holdbarhed.  

Laks
Laks

/varmrøget-røget-gravad

Røget laks er med til at sikrer fisken en lang holdbarhed. Den saltes, tørres og derefter røges, som giver fisken en let røget smag og en flot orange farve. Gravad laks er en nordisk tradition, som også er opfundet for at forlænge laksens holdbarhed. Det er en marinering af fisken med sukker, salt samt en krydderibladning. Marinaden tilfører laksen en finere smag og en let krydring. Du kan finder opskrifter på den røget laks her.

Sild
Sild

/Røget hel eller filet

Røget sild er den bornholmske specialitet nr. 1 og er i højsæson fra april-oktober. De røges i stenovne og tilfører fisken den helt rigtige røgsmag. Anvend den røget sild til nationalretten Sol over gudhjem. Vi tilbyder fisken hel og i filet. Du kan se opskrifter på fisken her.

Torskerogn
Torskerogn

/røget

Røget torskerogn er ikke så udbredt, men en smuk og lækker spise. Røgen tilfører fisken en fyldigere og delikat smag og en federe struktur. Du kan finde opskrifter på den røget torskerogn her.

Rejer
Rejer

/I lage-håndpillet

Rejer i lage, rejerne fanges og kommes på is og lages for at holde friskheden og kødets fasthed. Lagen tilfører yderligere rejerne den sødlige smag. Vi tilbyder dem også håndpillede. Du kan finde opskrifter på rejerne her.

Krebsehaler
Krebsehaler

/I lage

Krebsehaler i lage er en lækker delikatesse, de anvendes oftes i salater og er et godt alternativ til rejerne. De har en dejlig sødme og velsmagende. Du kan finde opskrifter på krebsehalerne her.

Ansjoser
Ansjoser

/

Ansjoser er en planktonspisende saltvandsfisk. Det er en spansk og vesteuropæisk populær spise, som benytter i flere af deres retter. Ansjoser er bl.a også kendt for, at kunne anvendes i produktion af fiskeolie. Du kan finde opskrifter på ansjoser.

Makrel
Makrel

/røget hel eller filet, flere varianter

Røget markel er en halvfed fisk med lækkert saftigt kød. Den røges i stenovn og sikrer fisken en længere holdbarhed og tilfører fisken en den røget smag. Det er en røgvare der er nem at tilberede og vi tilbyder den i flere varianter. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Ørred
Ørred

/Røget hel

Varmrøget ørred er en lækker og velsmagende spise og kødets udseende minder meget om laksens. Vi tilbyder den hel. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Stenbidderrogn
Stenbidderrogn

/Røget

Stenbiderrogn er en delikatesse, men røget stenbider er helt specielt og meget velsmagende. Det er i højsæson i vintermånederne og er moderne at anvende til brunch, frokost eller en smuk lille forret. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Frikadeller
Frikadeller

/Røget

Kaviar
Kaviar

/

Kaviar er en delikatesse og en af verdenens fineste spise, derfor også kostbar. Ægte kaviar er fiskeæg, som kun kommer fra størfamilien, hvoraf her findes 24 forskellige arter af. Du kan finde inspiration til kaviaren her.

Ørredrogn
Ørredrogn

/

Ørredrognen er en fantastisk smagoplevelse og minder meget om lakserognen med det flotte orange farve. Ørredrognen er dog noget mindre i rognen, men kan anvendes på sammen vis som lakserognen. Du kan finde opskrifter på rognen her.

Ål
Ål

/røget hel eller filet

Røgt ål er en lækker spise med sart og velsmagende kød. Ålen er forarbejdet nænsomt og røges i stenovne, som giver kødet en fast struktur og den helt rigtige røget smag. Spis ålen klassisk sammen med røræg. Vi tilbyder den hel eller i filet. Du kan finde opskrifter på den røget ål her.

Rejer
Rejer

/Røget

Røget rejer er et fantastisk produkt, det har igen som de fleste røgprodukter Poseidon Seafood tilbyder, en let røget smag. Vi anbefaler de anvende i lette sommerretter og du kan finde opskrifter på de røget rejer her.

Krabbekød
Krabbekød

/Køle

Krabbekød som oftes anvendes til sushi kommer fra taskekrabberne. Kødet er let og velsmagende og kan også anvendes til almindelige salater. Du kan finde opskrifter på fisken her.

Caviart
Caviart

/Tangprodukt

Caviart er lavet på havtang og en efterligning af fiskerogn, det er hermed et vegetabilsk produkt. Carviart produceres i forskellige farver, vi tilbyder det sort, rødt og i laksefarvet. Du kan finde opskrifter på carviart her.

Blæksprutteblæk
Blæksprutteblæk

/

Blæksprutteblæk bruges oftes til indfarvning og er som sådan ikke smagsindholdig. Men blækkefarven kan være en sjov måde at tilføre dine retter kontrastfarve. Benyt det f.eks til indfarvning af pasta. Du kan finde opskrifter på blæksprutteblæk her.

Paté
Paté

/flere varianter

Frostvare

Hos Poseidon Seafood har vi et stort udvalg inden for fersk fisk på frost lige fra laks, tun, hellefisk, jomfruhummer, rejer, muslinger, kammuslinger, fiskefilet til kingfish, Goma wakama og meget mere. Fisken køles med det sammen efter fangst, hvorved den bevarer vitaminer og mineraler og bibeholder den høje smag og kvalitet. Uafhængigt af sæson, kan man herved også anvende de fleste fisk i retterne.

Laks
Laks

/frost

Vi tilbyder forskellige produkter inden for laks på frost. Lige fra lakseskrab, røget laks til skiveskåret laks. Derudover tilbyder vi også varmrøget laksepluk og flere andre produkter som skulle efterspørges.

Marlin
Marlin

/røget

Pawns
Pawns

/Frost

Vi har et stort udvalg af pawns på frost. Pawns med skal og hovedet/flere størrelser, pawns uden hovedet og skal/flere størrelser, pawns råpillede og pawns uden skal med halevifte.  

Kammuslimger
Kammuslimger

/Frost

Vi tilbyder kammuslinger på frost. Produkterne er lækre og smagen skøn og sød, tø dem op natten og de er nemme at tilberede til retten.

Jkinacrab
Jkinacrab

/Frost

Rødspætte
Rødspætte

/Frost

Vi tilbyder rødspættefilter, køkkenklare eller med og uden panering og også forstegt. De er nemme at tilberede og har en mild og sprød smag.

Rødfisk
Rødfisk

/Frost – Filet

Vi tilbyder rødfiskefilet på frost med og uden skind.

Pigvar
Pigvar

/Frost – Filet

Vi tilbyder pighvar filet på frost

Sandart
Sandart

/Frost – Filet

Vi tilbyder sandart i filet på frost. 

Tangsalat
Tangsalat

/Frost

Vi tilbyder tangsalat på frost også kaldet Goma wakamesalat, det er oftes en sushispise, men er også blevet super populær at anvende i de nye såkaldte “pokeballs”. Tangen er blød og anvendes ofte med sesamfrø og olie/eddike.

Hellefisk
Hellefisk

/frost

Vi har et blandet udvalg af hellefisk på frost. Vi tilbyder hellefiskefilet, hellerfisk røget, i skiver, hele sider eller som gravad hellefisk. 

Ørred filet
Ørred filet

/Frost – røget

Vi tilbyder også røget ørred på frost. Det er et delikat produkt og kødet har den flotte orange som laksen.

Jomfruhummer
Jomfruhummer

/Frost

Vi tilbyder flere produkter inden for jomfruhummer på frost, fersk jomfruhummer på frost 17-20 og jomfruhummerskrog.Ydeligere tilbyder vi lækre jomfruhummerhaler, man kan kun spise halerne, derfor er det kun dem som fryses ind. Anvend dem på grillen og tø dem op natten over.

Fiskefrikadelle
Fiskefrikadelle

/Frost

Vi tilbyder fiskefrikadeller på frost. Kvaliteten af fiskefrikadellerne er lækker. De køles som nylavet og har du ikke tiden til at lave produktet fra bunden, er det er godt alternativ til bordet.

Krabbekød
Krabbekød

/Frost

Vi tilbyder krabbekød på frost

Fiskefilet
Fiskefilet

/Frost

Vi tilbyder fiskefileter med og uden panering og også forstegt. De er nemme at tilberede og dejlig sprøde i smagen.

Torskeloins
Torskeloins

/Frost

Vi tilbyder torskeloins på frost. Torskeloins er rygstykket på fisken og det bedste stykke at finde på fisken. Det er derfor et dejligt saftigt stykke kød.

Rødtunge
Rødtunge

/Frost

Vi tilbyder rødtunge på frost.

Havkat
Havkat

/Frost

Vi tilbyder havkat i fllet på frost. 

Helleflynder
Helleflynder

/Frost – Fliet

Vi tilbyder helleflynder som filet på frost og den bliver derfor leveret i stykker. Det er en af de større fladfisk der findes og dens kød har en let sødlig smag.

Kingfish
Kingfish

/Frost

Vi tilbyder kingfish på frost. Kingfish anvendes oftes til sushi, kødet har en flot hvid farve og er fast og lækkert. Du kan finde opskrifter på kingfish her.

Tun
Tun

/Frost

Vi tilbyder flere produkter af tun på frost; Tun sashimi til sushi, røget tun og tunloins. Tunloins stykkerne er den bedste del af fisken og er rygstykket fra tunen.

Rejer
Rejer

/Frost

Rejer er en populær og nem spise, vi tilbyder lækker skaldyr på frost. Rejer i pose, argentinske rejer og argentiske rejer med og uden hovedet. Derudover har vi skalrejer, indbagte rejer og rejer på spyd. 

Blåmuslinger
Blåmuslinger

/Frost

Vi tilbyder både muslingkød og blåmuslinger i skal på frost. Benyt kødet i salater eller en risret, blåmuslingerne i skal er flotte og nemme at tilberede.

Krebs
Krebs

/Frost

Vi tilbyder både krebsehaler og krebs i dild på frost. Det er et godt alternativ istedet for rejer. Anvend dem i salater, de er nemme at tilberede.

Surimi
Surimi

/Frost

Vi tilbyder surimi på frost. Surimi anvendes i stedet for krabbekød og bruges i høj grad i i det japanske køkken til sushi. Det har en dejlig sødeligt og let smag.

Blæksprutte
Blæksprutte

Frost

Vi tilbyder flere produkter af blæksprutte på frost, indbagt blæksprutteringe, nemme at tilberede og lækre til en sommerret. Yderligere blæksprutte baby og blækspruttetuber.

Sværdfisk
Sværdfisk

/Frost – Indbagt

Vi tilbyder sværdfisk i loins på frost. Det er rygstykket på fisken og det bedste stykke kød der findes på fisken. 

Søtunge
Søtunge

/Frost – Indbagt

Vi tilbyder søtunge på frost. Søtungen anses for at have velsmagende og fint kød og anses blandt fiskere som den mest populære spisefisk.

Blåhaj
Blåhaj

/Frost – Indbagt

Torsk
Torsk

/Frost – Koldrøget

Vi tilbyder koldrøget torsk, det er en god spise, fordi kødet af røgningen bliver nemlig saftigt og smagen mild. Det kan anvendes i flere retter, som røget laks eller hellefisk. Torsken er også rig på proteiner, derfor er det et godt sundt alternativ. Du kan finder opskrifter på den røget torsk her.

Specialiteter

Hos Poseidon Seafood producerer vi forskellige forarbejdet specialiteter, som vores kunder efterspørg. Vi er altid fleksible, indgår dialog og et tæt samarbejde, således du får det kvalitetsprodukt du efterspørg. Vi producerer lige fra fiskefars, speciel panering, marinering og meget mere.

Fiskefars
Fiskefars

/Produkttilpasning

Vi producerer dagligt forskelligt fiskefars alt efter behov. Som kunde hos Poseidon Seafood kan du selv være med til at sammensætte dit produkt og vælge fiskefarsens indhold. Alt efter hvad de efterspørg i din kantine, restaurant eller catering.

Fish and chips
Fish and chips

/Produkttilpasning

Fish and Chips er blevet en populær spise i flere street foods og en nem ret. Hos Poseidon Seafood laver vi tilrettet fish and chips produkter inden for forskellig panering. Som kunde kan du selv vælge sammensætningen og få det kvalitetsprodukt din kantine, restaurant eller catering efterspørg.

Marineret produkter
Marineret produkter

/Produkttilpasning

Man kan marinerer sit fiskprodukt med mange forskellige marinader. Hos Poseidon Seafood vejleder vi vores kunder med at specialmarinerer og leverer det kvalitetsprodukt din kantine, restaurant eller catering efterspørg.