Vælg en side

Poseidon Seafood blev etableret i 2011 og har til huse på Marielundvej 34B i Herlev. Vores kontor- og produktionslokaler blev indrettet samme år, så vores faciliteter er i særdeles god stand og lever stadig op til højeste standard. En nødvendighed når vi handler med fødevarer. Vi leverer dagligt til kantiner, institutioner, cateringfirmaer, detailhandlen samt til restaurationsbranchen og nyder hvert et øjeblik.

Vores forretning hviler på tre ben:

  • Vores mangeårig erfaring med køb og salg af fisk gør, at I altid får den bedste kvalitet.
  • Vores centrale beliggenhed gør, at vi hurtigt er fremme med jeres bestillinger.
  • Vores viden om råvaren gør, at I altid kan bruge os som jeres sparringspartner. Vi hjælper derfor meget gerne med sær-bestillinger, opskrifter eller hvad I nu har brug for.

Vi er også en virksomhed, der godt kan lide at være tæt på vores kunder. Det skal være inspirerende at handle med os. Så udover at følge jeres daglige behov tæt holder vi også indimellem torvedage, konkurrencer og arrangerer sportsbegivenheder. Det er altid en fest. Se mere længere nede på siden.

Hvis du har noget på hjertet skal du være velkommen til at kontakte os på info@poseidonseafood.dk eller ringe på 44 262 262 – vi står klar.

 

 

Thomas Schneider

Thomas Schneider

Stifter & Partner

Barnebarn af fiskeskipper, søn af fiskegrossist, medarbejder i branchen og nu stifter af eget firskegrossistfirma. Hvem sagde svømmehud mellem fingrene og gæller i siderne? Thomas kender sit farvand og sine leverandører. Det nyder hans kunder godt af på daglig basis.

 

 

Jesper Hoegh Valentin

Jesper Hoegh Valentin

Sælger

Smag, tekstur, udseende, duft – Jesper har næse for råvarer. Med en kokkebaggrund er han måske umiddelbart en “odd fish” i branchen. Men de egenskaber har klare fordele som sælger af fisk og skaldyr. Bare spørg vores kunder.

 

 

Louise- Maria

Louise- Maria

Administrativ medarbejder & bogholder

Louise-Maria er kontorets blæksprutte, og der er ikke noget, der går ubemærket forbi hendes tentakler. Det er derfor vi sjældent taber bolden – og når vi gør – griber Louise-Maria dem alle. Hvilket også er både sjovt og dødnemt, når man har otte arme.